Městská knihovna Ivančice - Charvátová, Eliška (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Diplomová práce - Městská knihovna Ivančice - zpracována ve formě projektové dokumentace dle platných předpisů a norem. Jedná se o novostavbu veřejné stavby. Navržena je železobetonová skeletová konstrukce, vyplněna obvodovým zdivem s kontaktním zateplením. Budova obsahuje suterén a tři nadzemní podlaží. Střecha je plochá jednoplášťová.

The master´s thesis - City Library Ivančice - is drafted as a building documentation under relevant laws and standarts. The project processes documentation of a new house of publick building. It is designed as a reinforced concrete frame with, filled with brickwork and contact insulation. The building contains basement and three aerial floors. The roof is designed as single layer flat roof.
City Library Ivančice
Keywords: Veřejná stavba; novostavba; železobetonový skelet; kontaktní zateplení; jednoplášťová plochá střecha; atika; světlík; Publick building; new house; reinforced concrete frame; contact insulation; single layer flat roof; loft; skylight