Aplikace pro rozpoznání hematomu na kůži - Mihalčin, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Tato bakalářská práce obsahuje teoretický základ, který nás seznámí s problémem vzniku kožního hematomu, segmentováním obrazu s využitím knihovny OpenCV a platformou operačního systému Android. V práci se dále popisuje návrh a implementace aplikace pro rozpoznávání hematomu na kůži. Aplikace je vyvíjena pro tablety s operačním systémem Android a bude sloužit pro lékařské účely a pro usnadnění práce lékařů.

This bachelor thesis contains a theoretical basic that introduces problem of skin hematoma formation, image segmentation using the OpenCV library and platform operating system Android. This thesis describes the design and implementation of application for recognition of hematoma on the skin. The application is developed for tablets running operation system Android and it will be used for medical purposes and to facilitate the work of medical.
Application for Recognition of Hematoma on Skin
Keywords: Android; hematom; knihovna OpenCV; počítačové vidění; detekce objektu; mobilní zařízení; NDK; SDK.; Android; hematoma; library OpenCV; computer vision; object detection; mobile devices; NDK; SDK.