Zřízení společnosti zajišťující péči o zdravotní stav zaměstnanců - Bartoň, Jaromír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Hlavním tématem této bakalářské práce je zpracování návrhu podnikatelského záměru na zřízení společnosti zajišťující péči o zdravotní stav zaměstnanců. Teoretické část se zabývá základními informacemi o podnikatelském záměru. Praktická část je zaměřena na konkrétní podnikatelský plán pro založení a zřízení společnosti zajišťující péči o zdravotní stav zaměstnanců.

The main objective of this bachelor thesis is to make a business plan for the Foundation of a Healthcare Institute for Employees. The theoretical part deals with the basic information about a business plan. The practical part is focused on specific business plan for the establishment the Foundation of a Healthcare Institute for Employees.
Foundation of a Healthcare Institute for Employees
Keywords: Podnikatelský záměr; založení podniku; podnik; podnikání; náklady; ergonomie; Business plan; establishment of a company; company; business; costs; ergonomics