Vývoj nového druhu lehčeného podlahového potěru se samonivelační funkcí - Šenk, Josef (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Diplomová práce je zaměřena na vývoj nového druhu lehčeného potěru se samonivelační funkcí. Cílem diplomové práce bude vyvinout lehčený potěrový materiál se samonivelační funkcí, který bude možné skladovat ve formě suché směsi v pytlích či silech, určený k použití přímo na stavbě jen s přidáním vody.

This thesis is focused on development of a new type of lightweight self-levelling floor screed. The aim of this thesis is to develop lightweight screed with self-levelling function, which could be stored in a dry mixture in bags or silos, designed for use with only addition of water.
Development of a new type of lightweight self-levelling floor screed
Keywords: Podlaha; lehčené kamenivo; samonivelační potěr; superplastifikátor; pěnobeton; plynobeton; Flooring; lightweight aggregates; self-levelling floor screed; superplasticizer; foam concrete; aerated concrete