Tvorba podnikatelského záměru - Vojenčáková, Paulína (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2019)
Obsahom diplomovej práce je návrh podnikateľského zámeru. Diplomová práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. V teoretickej časti je popísaný podnikateľský zámer stručne charakterizovaný podnikateľský plán. Podnikateľský zámer je uvedený v praktickej časti a podrobne sa zaoberá analýzou trhu, marketingovým plánom, veľkosťou podniku, umiestnením, personálnymi zdrojmi a finančným plánom. V rámci podnikateľského zámeru je stanovený marketingový prieskum, finančný plán. Na základe týchto faktorov sa popisuje v závere práce ziskovosť podniku a reálnosť podnikateľského zámeru.

The content of the thesis is a proposal for a business plan. The thesis is divided into a theoretical and practical part. In the theoretical part is described the business intention briefly characterized business plan. The business plan is presented in a practical part and deals in detail with market analysis, marketing plan, business size, placement, personnel resources and financial plan. As part of the business plan, a marketing survey, financial plan and financial analysis are set out. Based on these factors, the profitability of the enterprise and the reality of the business plan are determined at the end of the work.
Creating of Business Plan
Keywords: podnikateľský zámer; podnikateľský plán; veľkosť podniku; umiestnenie podniku; finančný plán; business plan; business plan; size of business; location of business; financial plan