Databáze filmů a seriálů - Velecký, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Cílem bakalářské práce je návrh a implementace aplikace pro správu filmů a seriálů s využitím aplikačního programového rozhraní webových serverů. V práci jsou popsány použité technologie a možnosti získávání dat z API. Dále je v práci probrán samotný návrh databáze. Výsledkem je aplikace implementovaná pod technologií .NET v jazyce C# s využitím návrhového vzoru Model-View-ViewModel a databázového serveru Microsoft SQL Server.

The goal of the bachelor thesis is to design and implement the application for movie and serial management using the application program interface of web servers. The thesis describes the used technologies and possibilities of data acquisition from the API. Furthermore, the database design itself is discussed. The result is an application implemented under .NET technology in C# using the Model-View-ViewModel pattern and the Microsoft SQL Server as database server.
Database of Movies and Serials
Keywords: .NET; C#; WPF; Transact SQL; API; databáze; Model-View-ViewModel; .NET; C#; WPF; Transact SQL; API; database; Model-View-ViewModel