Změny a skončení pracovního poměru - Klobásová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou pracovního práva. Nabízí řešení pro zaměstnavatele, který v současné finanční krizi nemá dostatek práce pro své zaměstnance, obsahuje možnosti změn pracovního poměru i jeho skončení včetně propočtu nákladů jednotlivých variant.

This bachelor thesis covers the area of labour law and offers solution for employer, who does not have enough work for his employees in the current financial crisis, contains possible changes of employment and its termination, including calculation of the costs of each variant.
Changes and Closure of Employment
Keywords: Zaměstnavatel; zaměstnanec; pracovní poměr; zákoník práce; pracovní právo; pracovní místo; pracovní smlouva; změna pracovního poměru; skončení pracovního poměru; Employer; employee; employment; labour code; labour law; berth; employment contract; change of employment; closure of employment