Adaptivní rozdělovač datového toku - Kazelle, Kamil (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem algoritmů pro použití sériového rozhraní SGMII (serial gigabit multimedia independent interface) v adaptivním rozdělovači datového toku rámců pro sítě Gigabit Ethernet standard 1000Base-T a následnou implementací algoritmů do obvodu FPGA.

This diploma work aims to invent an algorithm for use of serial interface SGMII (serial gigabit multimedia independent interface) in adaptive embedded data splitter for Gigabit Ethernet standard 1000Base-T interface and also to aplicate these algorithms to FPGA circuit.
Adaptive embedded data splitter
Keywords: ethernet; SGMII; FPGA; rozhraní; ethernet; SGMII; FPGA; interface