Rizika řízení průběhu zakázky v podniku - Wolf, David (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení rizik v průběhu zakázky vybraného podniku, který se zabývá potiskem a prodejem reklamních a dárkových předmětů a s tím souvisejícími službami. Práce je rozdělena do tří částí. V úvodní části jsou představena teoretická východiska na základě odborné literatury. Analytická část je zaměřena na představení společnosti, podrobný popis průběhu zakázky s analýzou všech rizik, které se mohou vyskytnout. Cílem praktické části je na základě provedené analýzy stanovit nejrizikovější faktory a navrhnout opatření k jejich snížení či eliminaci.

The diploma thesis deals with the issue of risk management during the contract of the chosen company, which deals with printing and sale of advertising and gift items and related services. The work is divided into three parts. The introductory part introduces the theoretical basis based on professional literature. The analytical part focuses on introducing a company, a detailed description of the course of the contract, and an analysis of all the risks that may arise. The aim of the practical part is to determine the most risky factors on the basis of the analysis and propose measures for their reduction or elimination.
Risks of Contract Management in a Company
Keywords: Riziko; analýza rizik; průběh zakázky; FMEA; opatření; redukce rizik; Risk; risk analysis; course of the contract; FMEA; measures; risk reduction