3D kreslicí aplikace pomoci Kinectu - Bačik, Radoslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Práca informuje o procese vytvárania 3d kresliacej aplikácie s pomocou Kinectu. Nachádzajú sa tu príklady iných 3d modelovacích editorov, popisy rozhraní pre prácu s Kinectom a popis použitých technológií, pri programovaní. V závere, je zhodnotený prínos projektu a navrhnuté ďalšie možnosti rozšírenia

Thesis informs about the process of creating 3D drawing application using Kinect. Thesis contains examples of 3d modeling editors, descriptions of  interfaces to work with Kinect and a description of others used technologies. Conclusion contains benefit of projekt and other extension possibilities.
3D Drawing Application Using Kinect
Keywords: 3D; Kinect; c#; kreslící aplikace; OpenGL; 3D; Kinect; c#; drawing application; OpenGL