Návrh komunikační strategie společnosti - Hasanbayova, Sabina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na komunikační strategii podniku a návrh zlepšení této strategii v rámci jednotlivého podniku. Specifikuje aktuální komunikační strategii na příkladě vybrané firmy a taky navrhuje efektivní metody potřebné k zlepšení komunikační strategie pro tuto firmu.

The bachelor thesis focuses on communicative strategy of the enterprise and suggests improvement of this strategy in to specific enterprise. Specifies actual communicative strategy on example of selected company and also suggests effective methods needed to improve communicative strategy for this company.
Design of Communication Strategy of a Company
Keywords: Komunikační strategie; marketingový mix; podnik; návrhy zlepšení; styl řízení; PR; Communicative strategy; marketing mix; enterprise; suggestions of improvement; managerial style; PR