Stavebně technologická etapa provádění podlah ve výrobní hale - Hrabovský, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Bakalářská práce řeší stavebně technologickou etapu provádění podlah ve výrobní hale. Jedná se o jednopodlažní výrobní halu, která je v jedné části napojena na stávající výrobní objekt. Technologické předpisy řeší provádění hydroizolace, podkladního betonu a drátkobetonu. Součástí bakalářské práce je technická zpráva, situace stavby se širšími vztahy dopravních tras, technologické předpisy, technická zpráva pro zařízení staveniště, časový plán, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, porovnání variant průmyslových podlah, položkový rozpočet a zařízení staveniště pro technologickou etapu provádění průmyslové podlahy.

The bachelor thesis solves construction technology implementation of stage floor in the production hall. The building is single-staged production hall in one part connected to current object. Technological regulation solves the implementation of waterproof isolation, concrete bearing place and wire reinforced concrete. The bachelor thesis includes technical report, situation of construction in wide relations with road infrastructure, technological regulation, technical report for constructional equipment, time schedule, control and test plan, protection of health and safety, comparison variants of industrial floors, itemized budget and constructional equipment for technological implementation of stage industrial floor.
Construction Technology implementation of stage floor in the production hall
Keywords: Průmyslová podlaha; výrobní hala; drátkobeton; technická zpráva; situace stavby; zařízení staveniště; položkový rozpočet; časový plán; technologický předpis hydroizolace a průmyslové podlahy; strojní sestava; KZP; bezpečnost a ochrana zdraví při práci.; Industrial floor; production hall; wire reinforced concrete; technical report; technical report for constructional equipment; itemized budget; time schedule; technological regulation of waterproof isolation and industrial floor; constructional equipment; control and test plan; protection of health and safety.