Maticové hry v inženýrství - Hrdina, Jaroslav; Vašík, Petr (Vysoké učení technické v Brně, Fakulta strojního inženýrství, Ústav matematiky, 2014)
Následující text pokrývá jeden z cyklů přednášek předmětu Aplikovaná algebra pro inženýry (0AA) na FSI VUT. Text vznikl při třetím běhu tohoto předmětu ve školním roce 2014/2015. Jeho cílem je demonstrovat principy teorie her na příkladě maticových her a představit některé inženýrské aplikace.