Prevence chyb na výrobní lince - Zapletal, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2011)
Diplomová práce se zabývá posouzením rizik ve výrobním systému na montážní lince ve firmě IG Watteeuw. Pomocí metody FMEA analyzuje rizika jednotlivých výrobních částí vybraného projektu. Odhaduje úzká místa výrobního procesu a navrhuje opatření pro zvýšení kvality.

This thesis deals with risk assessment in the production system on the assembly line in IG Watteeuw ČR s.r.o. company. Using metod FMEA analysis risk of each part of the production system of selected project. Detection of bottlenecks in the project management process and suggest improve of quality.
Prevention of errors in the production line
Keywords: FMEA; projektové řízení; návrh opatření; chyby; FMEA; project control; draft measure; mistakes