Návrh komunikačního mixu nového produktu - Pšejová, Kristína (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práca je zameraná na oblasť marketingu, konkrétne komunikačného mixu. V rámci teoretickej časti sú definované najdôležitejšie pojmy potrebné k pochopeniu problematiky. Zároveň sú tu popísané analýzy, ktoré budú neskôr použité v analytickej časti, hodnotiacej súčasný stav vybranej spoločnosti. Na ich základe budú v poslednej časti práce navrhnuté riešenia zistených nedostatkov tak, aby korešpondovali s hlavným cieľom práce.

This diploma thesis is focused on marketing, specifically the communication mix. The theoretical part defines the most important concepts needed to understand the issue. At the same time, there are described analyzes, which will be later used in the analytical part, that evaluates the current state of the selected company. Based on that analyzes, the last part of the thesis will propose solutions to the identified deficiencies to correspond with the main goal of the work.
The Proposal of the Communication Mix for a New Product
Keywords: Marketingový mix; komunikačný mix; marketingové prostredie; analýza PORTER; SWOT analýza; Marketing mix; communication mix; marketing environment; PORTER analysis; SWOT analysis