Posouzení objednávkového systému firmy a návrh změn - Zechmeisterová, Olga (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Cílem této diplomové práce je posouzení současného stavu online systému objednávek neboli softwarového tiketing nástroje vybrané společnosti za pomoci analytických metod. Na základě výsledků budou zkomponovány návrhy pro optimalizaci procesu zpracování objednávek a zvýšeni efektivity práce operačních IT týmů, s ohledem na strategické cíle společnosti a osvědčené postupy ITIL.

Aim of this thesis is to evaluate a current state of the company ticketing tool. The evaluation is going to be performed using analytical methods. Enhancement proposals for process tuning and an effectivity increase of operational IT teams are going to be elaborated based on results of analyses in relation to the strategical company targets and ITIL best practices.
Evaluation of the ticketing tool and enhancement proposals
Keywords: Objednávkový systém; ZEFIS; strategická analýza; McKinsey 7S; SWOT; ITIL; řízení problémů; proces.; Ticketing system; ZEFIS; strategical analysis; McKinsey 7S; SWOT; ITIL; problem management; process.