Komerční mobilní sítě jako kritická infrastruktura - Uher, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2016)
Tato bakalářská práce pojednává o možnostech využití komerčních mobilních sítí pro podporu kritické infrastruktury státu, výroby a služeb. Dále se zabývá speciálními požadavky na tyto systémy. Poslední část bakalářské práce se zabývá možnostmi podpory komunikace kritických koncových zařízení v experimentální mobilní síti UTKO.

This bachelor thesis discusses the possibilities of using commercial celluar networks to support the critical infrastructure of state, manufacturing and services. It also focus on special require ments for these systems. The last part of bachelor thesis deals with possibilites of support comummunication crtical end devices in the experimental celluar network of UTKO
Commercial cellular networks for Critical Infrastructure
Keywords: Kritická infrastruktura; komerční mobilní síť; mimořádná událost; TETRA; IZS; tísňové volání; Iperf; Critical infrastructure; commercial celluar network; emergency; TETRA; emergency service; emergency telephone number