Podnikatelský záměr - založení nové prodejny - Abaffyová, Štěpánka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru na téma založení nového podniku zabývajícího se výrobou a prodejem opakovaně použitelných obalů. Práce se skládá z teoretické, analytické části a návrhové části. V teoretické části jsou vymezeny pojmy definující oblast podnikání a podnikatelského plánu. Pojmy z teoretické části jsou aplikovány na současný stav v analytické části a poslední část se věnuje samotné realizaci podnikatelského plánu.

The subject of this bachelor's thesis is the elaboration of a business plan on the topic of establishing a new company, dealing with the production and sale of reusable packaging. The thesis consists of theoretical, analytical and practical part. The theoretical part includes the terms defining the field of business and business plan. The definitions from the theoretical part are applied in the analytical part to the current state and the last part is devoted to the actual implementation of the business plan.
Business Plan – Establishment of a New Company
Keywords: podnikatelský plán; SWOT analýza; SLEPT analýza; marketingový plán; finanční plán; opakovaně použitelné obaly; business plan; SWOT analysis; SLEPT analysis; marketing plan; financial plan; reusable packaging