Online nabídkový systém - Moltaš, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Cílem této práce je vytvořit webový informační systém, který umožní firemní evidenci produktů, služeb, zákazníku. Systém umožní přihlášení obchodního zástupce, vytvoření nabídky pro zákazníka, následně umožní evidenci nabídky, tisk nebo odeslání elektronickou poštou.

The goal of this thesis is to create web information system, which can file products, services and customers of the company. System enables to login of sales representative, to create bid for customer, then enables to file bid, print it or send via electronic mail.
Online Bidding System
Keywords: Nabídkový systém; Webová aplikace; Cenová nabídka; .NET Framework; ASP.NET; C#; SQL; OOP; Bidding System; Web Application; Price Quotation; .NET Framework; ASP.NET; C#; SQL; OOP