Experimentální softwarový sekvencer na platformě Android - Vošček, Viktor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2025)
Cieľom práce je navrhnúť experimentálny hudobný nástroj na platfomu Android, ktorý bude kombinovať sekvencer, sampler a efektový procesor do jednej mobilnej aplikácie. Experimentálnosť aplikácie spočíva v interpretovaní obrazových dát ako sekvenciu tónov v mikrointervalovom ladení, a v ovládaní rôznych parametrov pomocou senzorov zariadenia.

The aim of this thesis is to design an experimental software musical instrument for the Android platform, that will combine a sequencer, sampler and an effect processor into one mobile app. The experimental part consists of interpreting image data as a sequence of tones in microtonal tuning, and controlling various parameters using the device sensors.
Experimental software sequencer on the Android platform
Keywords: Softwarový hudobný nástroj; sekvencer; sampler; mikrotonalita; Android; Software music instrument; sequencer; sampler; microtonality; Android