Vědeckotechnický park ve Zlíně - Zelik, Radovan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Umelecký workshop zameraný na posilnenie a rozvoj centrálnej mestskej zóny. Vychádzajúc z pôvodnej idei vzdelávania ako hlavnej činnosti v procese kultúrnej diskusie a prezentácie.

artistic workshop focused on enhancment and development of the central urban zone. Based on former urban idea of education as one of the basic activities to comunicate a presentate the cultural ideas.
Science & Technology Park in Zlín
Keywords: galeria; vzdelavanie; prieskum; prezentacia; skola; zlin; galery; education; research; presentation; school; zlin