Sportovní centrum - Šlancar, Zdeněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Projekt řeší novostavbu sportovního centra v Břeclavi. Objekt má 2 nadzemní a 1 podzemní podlaží. V suterénu je navržena sauna a technické zázemí objektu. V prvním a druhém nadzemním podlaží jsou navrženy sportovní prostory se zázemím a bowlingový bar. Stěny objektu jsou navrženy ze systému HELUZ a betonového ztraceného bednění, stropy jsou ŽB, střecha plochá. Nad bowlingovým barem je pultová vazníková střecha.

The project deals with a new building of a Sports centre in Břeclav. The object has two overground floors and one underground floor. The object is projected from the HRLUZ system. The roof is flat.
Sports centre
Keywords: Sportovní centrum; Plochá střecha; Systém HELUZ; Sports centre; flat roof; system HELUZ