Software pro ovládání polohovacího stolku - Schelle, Igor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
Bakalářská práce popisuje vlastnosti polohovacího mechanismu a její součástí je program, který ovládá tento polohovací mechanismus. V práci jsou popsány parametry charakterizující chování krokového motoru.

The bachelor’s thesis describes attributes of position mechanism. A part of this thesis is a program which drives the position table. There are described characteristic parameters of stepper motor.
Control software for rotating table
Keywords: krokový motor; řízení polohovacího stolku; otočný stolek; modul Trinamic; stepper motor; position table driving; rotaly table; module Trinamic