Návrh komunikačního mixu - Odvářková, Alice (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na sestavení komunikačního mixu společnosti Berentzen Distillers CR, spol. s r.o., která se zabývá především prodejem alkoholických nápojů, ale i silniční motorovou dopravou. Práce popisuje společnost a obsahuje návrh na zlepšení stávajícího komunikačního mixu, aby společnost více zapůsobila na své zákazníky.

The bachelor's thesis deals with communication mix in Berentzen Distillers CR, spol. s r. o.. This company is known especially for its drink production, but it does road haulage too. A part of this work explains the basic concepts and describes the company as it is. Another part constains of suggestion to improve existing communication mix. It should have better effect on its customers.
Proposal of Communication Mix
Keywords: komunikace; marketingový mix; podpora prodeje; reklama; propagace; public relations; marketing.; communication; marketing mix; merchandising; advertisement; promotion; public relations; marketing.