Viniční majer v Jaroslavicích - Križanovská, Ivana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Navrhovaný objekt vinárstva je na pozemku umiestnený v náväznosti na pôvodnú sklepnú uličku a plánovaný nový vinohrad. Tri samostatné objekty sú orientované spoločnému centrálnemu priestrou a vytvárajú tak miesto stretávania.

The proposed winery building is located within the land in such a way that it follows the original cellar path and vineyard planned in the future. The three separate objects are oriented towards the common central area and thus form a meeting place.
Wine Farmstead in Jaroslavice
Keywords: vinařství; víno; jižní morava; architektura v krajině; viticulture; wine; south Moravia; in landscape architecture