Diagnostika automobilu na mobilních telefonech s OS Google Android - Šťastný, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Práce se zabývá zobrazením informací z palubního počítače na mobilních přístrojích s operačním systémem Android. Přenos informací je realizován pomocí integrovaného obvodu ELM327, připojeného k Bluetooth modulu pro bezdrátovou komunikaci s mobilním přístrojem.

This thesis deals with the display of information from the onboard computer to the mobil devices with Android operating system. Information transfer is implemented using intergrated circuit ELM327 connected to the Bluetooth module for wireless communication with mobile instrument.
Car diagnostics on mobile phones with OS Google Android
Keywords: OBD-II; Android; Google; ELM327; Bluetooth; OBD-II; Android; Google; ELM327; Bluetooth