Návrh bezpečnostní politiky IS/IT ve firmě Top Moravia Q, s.r.o. - Šipka, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Tato práce se zabývá zhodnocením stávajícího stavu zabezpečení informačních systémů a technologií v konkrétní firmě, stanovením optimálního řešení analyzovaných bezpečnostních rizik a vytvořením bezpečnostní politiky IS.

This thesis deals with evaluation of current security status of information systems and technologies in a given company. It determines optimal solution of analyzed security risks and creates IS security policy.
IS/IT security policy management scheme for Top Moravia Q, s.r.o.
Keywords: bezpečnost; bezpečnostní politika; analýza rizik; řízení bezpečnosti; směrnice IS/IT; krizové plány; zálohování dat; security; security policy; risk analysis; safety control; IS/IT instructions; crysis plans; data backup