Návrh výroby krytu USB zásuvky pro nabíjení mobilních zařízení ze zdi - Nemec, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Bakalárska práca sa zameriava na výrobu krytu pre USB zásuvku umiestnenú v stene, umožňujúcu nabíjanie mobilných zariadení bez použitia adaptéru. Teoretická časť práce sa zaoberá aditívnou technológiou Rapid Prototyping a parametrickým modelovacím softvérom Autodesk Inventor, jeho terminológiou a funkciami. Praktická časť sa zaoberá samotnou konštrukciou a výrobou jednotlivých častí krytu. Práca je ukončená technicko-ekonomickým zhodnotením výroby súčastí.

Bachelor thesis is focused on production of USB socket cover located in the wall, allowing to charge mobile devices without using an adapter. The theoretical part deals with the additive technology Rapid Prototyping and the parametric modeling software Autodesk Inventor, its terminology and functions. The practical part deals with the actual construction and production of individual parts of the cover. The thesis is concluded with technical and economic evaluation of components production.
Production Concept of USB Wall Socket Used for Charging Mobile Devices
Keywords: kryt; zásuvka; USB; Rapid Prototyping; Fused Deposition Modeling; 3D tlač; Autodesk Inventor; prototyp; súčasť; cover; socket; USB; Rapid Prototyping; Fused Deposition Modeling; 3D print; Autodesk Inventor; prototype; component part