DŮM NA HRANĚ - Valašské Meziříčí, ulice Sokolská - Minenko, Sergey (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
jedna se o navrh polifukcniho domu

This is a proposal polifukcniho house
HOUSE ON THE EDGE – Valašské Meziříčí, Sokolská Street
Keywords: valašske meziřiči; podzemni garaže; sokolska; atrium; Meziříčí; underground garages; Sokolska; atrium