Stavebně technologické řešení bytového domu Hubertus v Karlově Studánce - Mrózek, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Ve své diplomové práci se zabývám stavebně technologickým řešením bytového domu Hubertus v Karlově Studánce. Práce zejména zahrnuje technickou zprávu ke stavebně technologickému projektu, koordinační situaci stavby se širšími vztahy dopravních tras, studii realizací hlavních technologických etap hlavního stavebního objektu, technickou zprávu zařízení staveniště s výkresy zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů, rozpočet hrubé stavby, propočet celé stavby po objektech, harmonogram, technologický předpis pro stropní konstrukci s kontrolním a zkušebním plánem.

In my master thesis I deal with construction and technological solutions of Residental House Hubertus in Karlova Studánka. Thesis mainly includes technical report of the construction technology project, coordination situation of building with relationships to the wider transportation routes, the implementation study of the main technological stages of the main building structure, technical report of building-site equipment with drawings of building-site equipment, design of the main building machines and mechanisms, project calculation budget, calculation of construction by the building structures, time schedule, technological prescription ceiling slab with inspection and test plan.
CONSTRUCTIVE - TECHNOLOGICAL PROJECT OF BUILDING
Keywords: Bytový dům; zařízení staveniště; harmonogram; rozpočet; propočet; technická zpráva; stroje a mechanismy; technologický předpis; kontrolní a zkušební plán; studie realizace hlavních etap.; Residential house; building-site equipment; time schedule; budget; calculation; technical report; machines and mechanisms; technological prescription; inspection and test plan; the implementation study of the main stages.