Měřič průtoku gravitačně podávané infuze - Pečenka, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2008)
Tato bakalářská práce je zaměřena na navržení měřiče průtoku kapek přes gravitačně podávanou infuzi. Snímání průtoku je realizováno na základě měření počtu kapek za čas v tzv. "kapací komůrce". Měřič je realizován pomocí jednočipového mikrokontroleru a displeje.

This bachelor deals is specialized on proposition indicator flow drops over gravitationally dosing infusion. Scan flow is realized on the basis metering of the number of drops after some time in so - called "drip chambler". Measurer is realized by the help of single - chip microkontroler and display.
Flow indicator of the intravenous dosing
Keywords: infuze; měřič; průtok; kapka; kontrola; infuzion; indicator; flow; drop; control