Algoritmické obchodování na burze s využitím umělých neuronových sítí - Bárta, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2014)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací systému schopného automatizovaně obchodovat na burze. K predikci vývoje je využito neuronových sítí. Pro hledání vhodných kombinací vstupních parametrů je použit genetický algoritmus.

This master thesis is focused on designing and implementing a software system, that is able to trade autonomously at stock market. Neural networks are used to predict future price. Genetic algorithm was used to find good combination of input parameters.
Algorithmic Trading Using Artificial Neural Networks
Keywords: burza; neuron; neuronová síť; backpropagation; obchodování; genetický algoritmus; stock market; neuron; neural network; backpropagation; trading; genetic algorithm