Rodinný dům - Rozumek, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Bakalářská práce s názvem „Rodinný dům“ je zpracována jako dokumentace pro provedení stavby rodinného domu ve Zlíně. Objekt se nachází v místní části Štípa. Dům je obdélníkového tvaru, má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepený. Budova je zděná z pórobetonových tvárnic. Střecha je sedlová se sklonem 45°.

Bachelor´s thesis titled „Family house“ is processed as documentation for building a house in Zlin. The building is located in the part of Zlín- Štípa. The house is rectangular in shape, has two floors and a partial basement. The building is brick of aerated concrete blocks. The roof is gabled with a slope of 45 °.
Family House
Keywords: Rodinný dům; pórobeton; sedlová střecha; Family house; porous concrete; gable roof