Příprava realizace hrubé vrchní stavby autolakovny a skladu v Brně - Bartoněk, Rostislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2023)
Obsahem mé bakalářské práce je řešení realizace montovaného železobetonového skeletu a jeho opláštění. Práce obsahuje technickou zprávu, situaci stavby se širšími dopravními vztahy, výkaz výměr, technologický předpis zaměřující se na montáž skeletu, řešení organizace výstavby, časový plán a graf potřeby pracovníků, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán zaměřená na etapu montáže prefabrikovaného skeletu, plán bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi, rozpočet pro danou etapu, detaily spojů prefabrikované konstrukce a obvodového pláště a návozové schéma.

The content of my bachelor's thesis is the solution for the implementation of a prefabricated reinforced concrete skeleton and its cladding. The work includes a technical report, site plan with broader transportation connections, bill of quantities, technological specification focusing on skeleton assembly, construction organization solution, schedule and workforce graph, machinery layout proposal, inspection and testing plan for the prefabricated skeleton assembly phase, safety and health plan for the construction site, budget for the specific phase, details of connections for the prefabricated structure and enclosure, and transport scheme.
Preparation of the implementation of the rough superstructure of the car paint shop and warehouse in Brno
Keywords: Montáž; železobetonový skelet; PUR panely; rozpočet; zařízení staveniště; posouzení jeřábů; časový plán; konstrukční spoje; technologický předpis; Assembly; reinforced concrete skeleton; PUR panels; budget; construction site equipment; crane assessment; time schedule; structural connections; technological specification.