Chytrá domácnost: učící se řízení vytápění - Parobek, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2023)
Práca sa zaoberá inteligentým riadením vykurovnia s radiátormi. Cieľom práce je nájsť a implementovať alogoritmus umelej inteligencie, ktorý umožní efektívnejšie riadenie teploty a úsporu energie. Práca implementuje algoritmus na predikciu vnútorných teplôt, založený na umelej inteligencii.

The work deals with an intelligent control of radiator central heating. Its goal is to find and implement an AI algorithm that will enable more effective temperature control and energy savings. The work implements an algorithm based on the AI in order to predict indoor temperatures.
Smart Home: Learning Control of Heating
Keywords: vykurovanie; smart home; ANN; python; keras; simulink; heating; smart home; ANN; python; keras; simulink