Problematika odpovědnosti při práci ve výstupní kontrole ve strojírenské výrobě - Partlová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2019)
Práce bude zaměřena na metody používané v současnosti ve výstupní kontrole, dále na posouzení dopadu činnosti pracovníků kontroly na chod strojírenského podniku a projevy důsledků kvality jejich práce pro provozní využití výsledných produktů. Práce se mimo jiné také bude zabývat hodnocením možných komplikací při práci ve výstupní kontrole jak z pohledu platné legislativy, tak i z hlediska morálního.

Bachelor thesis will be focuses on the methods that are currently used in the output control, than on the assessment of the impact of control workers on the operation of the engineering company and the implications of the quality of their work for the operational use of the resulting products. The work will be dealt with able complication judging during the work in the output control in the view of valid legislative and in the moral view.
The Problematics of Liability During the Work in the Engineering Output Control
Keywords: Klíčová slova: Pojem kontrola Důsledky práce ve výstupní kontrole Právní pohled; The concept of control Consequences of the work in the output control The legal view