Hotel - Litvíková, Klára (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2025)
Diplomová práce navrhuje dvoupodlažní hotel s částečným podsklepením. Jeho součástí je hotel, restaurace a kongresové sál. Fasáda je z části tvořena ze dřeva z estetického důvodu pro splynutí budovy s okolní přírodou.

The diploma thesis is designed for a hotel with two-floors and with partial basement. The hotel is composed of a hotel, a restaurant and a congress hall. The facade is partly made of wood for aesthetic reasons to blend the building with the surrounding nature.
Hotel
Keywords: Hotel; dřevo; základová deska; Spirol; vodostavební beton; Porotherm; dvoupodlažní; restaurace; Hotel; wood; foundation plate; Spirol; water building concrete; Porotherm; two-floors; restaurant