Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Tichý, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Cílem této bakalářské práce je analýza informačního systému firmy a následné navrhnutí změn, které by jeho fungování zefektivnily. Systém je využíván firmou se zaměřením na automatické svařovací roboty a kompletaci elektrotechnických zařízení. Navržené změny by měly zjednodušit vyhodnocování dat ERP systému a sjednotit tyto procesy pro všechna oddělení ve firmě.

Goal of this bachelor thesis is to analyze information system of a company and suggest changes that will make system more efficient. Current system is used by a company focuced on automatic welding machines and assembly of electronic devices. Suggested changes should help with data evaluation from ERP system and unite this processes for whole company.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: erp systém; Microsoft Navision; Power BI; zpracování dat; vizualizace dat; optimalizace; erp system; Microsoft Navision; Power BI; data analysis; data vizualization; optimalization