Oběžný regálový zásobník - Otradovský, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2010)
V této bakalářské práci je navrhnuto konstrukční řešení oběžného regálového zásobníku jako zásobníku hliníkového tyčového materiálu. Bakalářská práce obsahuje základní funkční výpočty, návrh kinematiky materiálu v zásobníku. Dále obsahuje výpočet požadovaného výkonu pohonu, návrh brzdné a pohonné soustavy. Součásti ze kterých jsou tyto soustavy sestaveny jsou vybrány z katalogů firem, které je vyrábějí. Součástí práce je také kontrola těchto soustav.

In this bachelor thesis is designed structural resolution of circular shelf container as container of aluminious bars material. The bachelor thesis contains basic functional calculations, design of kinematics of material in container. Then it contains calculation requiring of achievement gearing, design of breaking and driving system. The components which are these systems made up from are chosen from catalogues of companies, which are produced. Part of the thesis is control of this systems
Bucket rotating storage machine
Keywords: Oběžný regálový zásobník; hliníkový tyčový materiál; brzdná soustava; pohonná soustava; Bucket rotating storage machine; aluminium stick material; breaking system; power system