Podnikatelský záměr rozvoje společnosti - Lomitzki, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato bakalářská práce analyzuje současnou finanční situaci a pojednává o možném podnikatelském záměru dalšího rozvoje společnosti Slévárna Kuřim, a.s., která se zabývá výrobou odlitků z šedé a tvárné litiny. Analýzou vnitřního a vnějšího prostředí, stávající finanční situace a její další predikce identifikuje oblasti pro možná zlepšení prostřednictvím navrhovaného podnikatelského záměru.

This Bachelor thesis deals with the Entrepreneurial Intention of Business development of the company Slévárna Kuřim, a.s., which operates in production of castings from cast iron and nodular graphite iron. This thesis analyses its inner and outer enviroment, financial state and suggests a businesss plan to reach further development in effectivity and profitability.
Business Plan of Development Entrepreneuship
Keywords: Slévárna Kuřim; a.s.; slévárenství; podnikatelský záměr; investice; riziko; analýza; SWOT; produktivita; brousící centrum; Slévárna Kuřim; a.s.; foundry; business plan; investment; risk; analysis; SWOT; productivity; grinding machine