Podnikatelský záměr CA Invia - Doláková, Eva (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Tato diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem CA Invia.cz, s.r.o., jehož cílem je navrhnout zákaznický věrnostní program pro klienty cestovní agentury. Byla snaha o vytvoření jednoduchého a atraktivního věrnostního programu, který společnosti pomůže k vytvoření dlouhodobých vztahů se svými klienty a k získání a udržení zákazníků v konkurenčním prostředí.

This Master's thesis deals with entrepreneurial prospectus of Invia.cz, Ltd company. The aim of the thesis is to propose a motion of the customer loyalty programme for the clients of the travel agency. The objective of my thesis is to create a simple and attractive loyalty programme, which will contribute to the creation of long-term relationship between the company and its clients as well as to gaining and obtaining customers in the competitive environment.
Business plan CA Invia
Keywords: podnikatelský záměr; věrnostní program; cestovní agentura; zákazníci; konkurence; business plan; customer loyalty program; travel agency; customers; competition