Optimalizace parametrů svařování na robotech pro automobilový průmysl - Soprunenko, Valeriia (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2020)
Práce se zabývá jednotlivými studiem nových procesů svařování "konkrétně FRONIUS TPSi". Největší důraz je kladen na technologie svařování, především na rozdíly mezi jednotlivými metodami. Experimentální část práce je zaměřena na nalezení vhodných parametrů pro svařování koutových svárů s ohledem na požadovanou kvalitu svarů svařovaných na robotech. Získané vzorky byly vyhodnoceny z hlediska hloubky průvaru, množství vneseného tepla a podle vzniklých vad.

Thesis deals with individual technology of new welding processes "specifically FRONIUS TPSi". The greatest emphasis is on welding technology, especially on the differences between the individual methods. The experimental part of the thesis is focused on finding suitable parameters for welding filled welds.Everythingwith respect to required welds quality welded by robotic welding. The samples were evaluated in terms of penetration depth, amount of heat introduced and the number of defects.
Welding parameters optimalization of robotic welding for car industry
Keywords: Obloukové svařování; Fronius; CMT; svarový spoj.; Arc welding; Fronius; CMT; weld joint.