Provozní účinnosti zdrojů tepla - Kocandová, Karolína (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Tématem této diplomové práce jsou provozní účinnosti zdrojů tepla. Práce je rozdělena na tři části. V první části je teoreticky rozebraná účinnost zdrojů tepla. V druhé části je uvedena výpočtová část projektu. Projekt řeší vytápění fotbalového stadionu. Jsou zde navrženy dvě varianty zdroje tepla a přípravy teplé vody. Tyto varianty jsou následně zhodnoceny. V poslední části je řešen experiment, který se zabýval provozní účinností zdrojů tepla.

The topic of the diploma thesis is the operational efficiency of heat sources . The thesis is divided into three parts. In the first part a theoretical solution of the heat sources efficiency can be found. In the second part there is a calculation solution of the project. The project solves the heating of a football stadium. Two variants of the heating source and warm water preparation are suggested and the variants are consequently compared and evaluated. The last part is experimental - the topic of the experiment is the efficiency of heat sources.
Performance of heat
Keywords: Diplomová práce; vytápění; provozní účinnost; kondenzační kotel; fotbalový stadion; otopné těleso; potrubí; příprava teplé vody.; Diploma thesis; heating; operational efficiency; condensing boiler; football stadium; heating body; pipline; warm water preparation.