Racionalizace výroby servomotoru v AVEKO - Poláčková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2011)
Cílem této práce je racionalizace výrobního postupu základních komponent servomotoru vyráběného firmou AVEKO s.r.o. Na základě rozboru současného stavu a vytipovaných nedostatků byly provedeny návrhy změn ke zvýšení objemu a efektivity výroby. Na základě provedených změn bylo zpracováno ekonomické zhodnocení a celkové vyhodnocení práce.

The aim of this work is to rationalize the production process of the components produced by the actuator AVEKO Ltd. By analyzing the current state of identified weaknesses and proposals for amendments were made to increase volume and production efficiency. The following amendment has been prepared an economic evaluation and overall evaluation of the work.
Rationalisation of servomotor production in AVEKO.
Keywords: výroba; servomotory; racionalizace; směnnost; přemístění; production; servomotors; rationalization; transfer; shift