Financování projektů ze zdrojů EU - Valíček, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Bakalářská práce pojednává o přípravě projektů financovaných z fondů Evropské unie a pomáhá blíže objasnit danou problematiku. Konkrétně se zabývá operačním programem Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní informace o Evropské unii a přípravě projektu jsou uvedeny v teoretické části. V praktické části je představeno sdružení Rezekvítek a zpracována projektová žádost konkrétního projektu.

This bachelor thesis deals with preparation of projects funded by the European Union. It helps to clarify the issue. Specifically, it introduces a operational program Education for competitiveness. Basic information about the European Union and the preparation of the project are presented in the theoretical part. The practical part is introducing association Rezekvítek and the project application processed a particular project.
Project Funding from EU financial resources
Keywords: EVROPSKÁ UNIE; STRUKTURÁLNÍ FONDY; OPERAČNÍ PROGRAMY; PROJEKT; STUDIE PROVEDITELNOSTI; DOTACE; FINANCOVÁNÍ; VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST; EUROPEAN UNION; STRUCTURAL FUNDS; OPERATIONAL PROGRAMMES; PROJECT; FEASIBILITY STUDY; GRANT; FINANCING; EDUCATION FOR COMPETITIVENESS