Návrh marketingového plánu pro vybraný podnik - Spurný, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a vytvoření nového marketingového mixu společnosti D.A.S. RECHTSSCHUTZ AG, pobočka pro ČR podnikající v oblasti pojišťovnictví. V mojí práci se chci zaměřit na využití marketingových nástrojů, které by dopomohly k většímu prodeji právních služeb.

This bachelor thesis focuses on the analysis and the creation a new marketing mix of company D.A.S. insurance of law protection undertaking Inc. business in the insurance industry. In my work I want to focus on the use of marketing tools which can help increase sales.
Proposal of Marketing Plan in Company
Keywords: Marketing; marketingový mix; marketingová strategie; marketingový plán; 4P; produkt; cena; distribuce; propagace; Marketing; marketing mix; marketing strategy; marketing plan; marketing; 4P; product; price; place; promotion