Rozvoj obchodních aktivit společnosti R.C.P.R. Reality, s. r. o. - Červenková, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Diplomová práce se zaměřuje na rozvoj obchodních aktivit společnosti R.C.P.R. Reality. Teoretická východiska práce zahrnují obecný úvod do problematiky, vymezení hlavních pojmů, metod a nástrojů využívaných v rámci obchodní činnosti podniku. Praktická část obsahuje představení společnosti, analýzu současného stavu a předložení vlastních návrhových řešení na jeho zlepšení. Cílem práce je navrhnout výslednou koncepci a strategii obchodních aktivit, vedoucí k zajištění rozvoje podniku a upevnění jeho pozice na trhu.

The thesis focuses on the development of business activities of the company R.C.P.R. Reality. The theoretical basis of the work include a general intruduction of the topic, defining the main concepts, methods and tools used within the business. The practical part contains a presentation of the company, analyzing the current situation and submit their own design solutions to improve it. The aim is propose a final concept and business strategy, leading to the development of the company and consolidate its position in the market.
Development of Business Activities of Company R.C.P.R. Reality, s. r. o.
Keywords: Strategie; obchodní aktivita; marketingový mix; SWOT analýza; Porterův model pěti konkurenčních sil; Strategy; business activity; marketing mix; SWOT analysis; Porter´s five forces model