Analýza kritických míst v silniční dopravě ve vybraném regionu - Rokycansko - Černý, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2013)
Tato práce analyzuje kritická místa na pozemních komunikacích na okrese Rokycanska. Cílem je navrhnout organizačně a stavebně technická řešení, která povedou ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu ve vybraných úsecích pozemních komunikací.

This master thesis analyzes the bottlenecks on the terrestrial communications in the area Rokycansko. The aim is to suggest organizational and engineering measures which lead to increase tradic safety in selected road sections of terrestrial communications.
Analysis of Critical Locations for Road Transportation in a Selected Region - Rokycany Region
Keywords: Dopravní nehody; bezpečnost; kritická místa na pozemních komunikacích; Accident; safety; critical locations for road transport