Podnikatelský záměr - založení internetového magazínu - Olejník, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro založení internetového magazínu. Práce obsahuje základní teorie, které jsou následně převedeny a aplikovány v praxi. V teoretické části jsou obsaženy základní teoretické poznatky, které jsou poté převedeny a aplikovány v praxi. V praktické části je provedena analýza a průzkum trhu včetně konkurenčního prostředí. Poslední část obsahuje skutečný podnikatelský záměr a vlastní návrhy řešení.

The bachelor thesis focuses on creating a business plan for establishment of an internet magazine. The thesis contains basic theories which are then transferred and applied to practice. In the theoretical part is contained primary theoretical knowledge that is transferred and applied to practice. In the practical part is performed analysis and research of the market including the competitive environment. The last part contains the real business intention and own solution suggestions.
Business Plan - the Establishment of an E-Magazine
Keywords: Podnikatelský záměr; analýza trhu; podnikání; internetový magazín; SWOT analýza; SLEPT analýza; konkurence; Business plan; market analysis; business; internet magazine; SWOT analysis; SLEPT analysis; competition