Slovácké divadlo I. - Chovančík, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Objekt divadla nahrazuje budovu současné malé scény na Mariánském náměstí

The building of the theater replaces the building of the current small scene on Mariánské náměstí
Theatre of Slovácko I.
Keywords: divadlo Uherske Hradiště náměstí; theatre Uherske Hradiste square